Entiset nuoret

HIKEÄ, NAURUA, KYYNELEITÄ, HYVÄÄ MIELTÄ JA KUNTOA

Nyt olemme kesätauolla, jatkamme tiistaina elokuun 14. päivä.  Siihen asti kirmaamme metsissä, Puijon rappusissa, Vänärillä ja polkupyörän selässä ympäri maata.

HYVÄÄ KESÄÄ

MOTTOMME ON: PIENIN ASKELIN KOHTI TÄYDELLISYYTTÄ

Jumpaamme joka tiistai ja torstai klo 10 alkaen Suurmäentien väestösuojassa, pesäpallostadionin vastapäätä. Jumppa koostuu alkulämmittelystä, nyrkkeilyn tekniikasta, säkkiharjoitteista, kahvakuulaharjoitteista ja venyttelystä.

Tervetuloa toivoopi vanhempien neuvosto: AP  ja Tumi

Hups. Tässä vaan...harkkojen lomassa.

Hups. Tässä me harjoitellaan.

 

 

 

 

 

IMAG0235-1

Treenien jälkeen jaksaa taas keskittyä räpläimeen, jotkut jopa treenien aikana.

 TREENEISSÄ KUULTUA

Nyt loppu juominen, sano Jamppa Tuominen, onhan tipaton tammikuu. / Lopeta se leikki, sano Lehtosen Heikki. /  Kuka asiasta sopi, sano Heikkisen Topi.  / Onko tuo kahvakuula, sano Miettisen Tuula. / Nyt tuli jumi, sano Turusen Tumi.  / Nyt se lähti, sano Annikki Tähti.  / Elä tyrki, sano Ikosen Jyrki.  / Nyt menoks, sano Andi Lenoks.  / Lopettakaa se pilkka, sano Lipsasen Ilkka.  / Kuka voittaa Niuvan lenkin, no Nike Puustinen tietenkin.  / Nyt loppu kunto sano Monosen Unto.  / Tämä asia selvis, sanoi valeELVIS.  / Niskasta kuului niks, naks, mies meni tajuttomaks. Viekää mies teholle siellä tehdään ihmeitä keholle. / Pyöritetään kyynärpäitä omasta kädestä. Hei katsompa, tuossa on peili, vau taitaa olla Bill Heili. Vähä kerrallaan kohti täydellisyyttä.

Ota kahvakuula siihen jalkaan missä on käsi.

Lisätietoja

Kari ”Tumi” Turunen
tumi_turunen@hotmail.com
Puh: 0400-573191

 

Comments are closed.