Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on hyvä ja monipuolinen tapa nostaa ja ylläpitää fyysistä kuntoaan. Se sopii hyvin kaiken ikäisille ja on oivallinen keino painonhallintaan.

kunton2

Kuntonyrkkeilytreeneissä harjoitellaan myös lyöntisarjojen tekemistä oikeaoppisesti.

Kuntonyrkkeilyssä harjoitellaan myös kilpanyrkkeilyssä käytettäviä lyöntejä ja tekniikoita, mutta kuntonyrkkeilyssä fyysiset kontaktit ovat yleensä kiellettyjä. Jotkut kuntonyrkkeilijöistä haluavat kuitenkin kokeilla taitojaan myös kehässä. Tämä tapahtuu asianmukaisesti suojattuna.

Varusteeksi tarvitset tavallisen kuntoiluasun. Käsisiteet ovat suositeltavia. Nyrkkeilyhanskoja saa lainaan salilta, joten niitä ei välttämättä tarvitse harrastuksen aloittamiseen. Varusteita saa ostettua urheilukaupoista. Niitä on vaihtelevasti myös salilla myynnissä, joten niitä voi kysellä treenien vetäjiltä.

Aloittelijan pääsevät Kuopion Riennon kuntonyrkkeilyharjoituksiin mukaan vain peruskurssin kautta. Kursseista voit lukea lisätietoa tästä.

Hinnat: Kuntonyrkkeilyn hinnat maksetaan kausittain. Kevätkausi kestää tammikuusta heinäkuuhun ja syyskausi elokuusta joulukuuhun. Syksystä 2018 alkaen kausimaksu on aikuisille 85 euroa/kausi ja junioreille 42,50 euroa/kausi.

HUOM!Kausimaksut  ei sisällä vakuutuksia, joten ne on jokaisen hankittava itse. Vakuutuksista saa lisätietoja valmentajilta. Kausimaksu sisältää Riennon jäsenmaksun (35 euroa), joten kausimaksun maksamalla olet automaattisesti Riennon jäsen.  

Lisätietoa

Heini Korhonen.

heinikor@gmail.com

 

Comments are closed.