Kurssit

Nuorten nyrkkeilyn peruskurssin ilmoittautuminen on käynnissä!

Kurssilla opetellaan nyrkkeilyn perustekniikoita ja tutustutaan nyrkkeilyssä käytettäviin välineisiin. Kurssi sopii 12-17 vuotiaille. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Kurssi alkaa 22.1.2020 ja päättyy 20.3.2020 (talvilomalla ei harjoituksia). Harjoitukset Suurmäentien väestönsuojalla keskiviikkoisin klo 16-17 ja perjantaisin klo 17-18. Hinta 90€/hlö.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset heinikor@gmail.com 15.1.2020 mennessä. Ilmoita viestissä osallistujan ja huoltajan nimi, sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero joihin voi olla kurssiasioissa yhteydessä tarvittaessa.
Ilmoittautuminen on sitova.

Tervetuloa tutustumaan kuntonyrkkeilyyn!

Kuopion Riento ry järjestää kuntonyrkkeilyn alkeiskurssin aikuisille. Kurssi alkaa tiistaina 4.2. ja se koostuu 10 treenikerrasta. Harjoitukset jatkuvat siis 7.4. asti. Osallistumalla vähintään seitsemälle kerralle, voit kurssin päätyttyä osallistua Kuopion Riennon yleisiin kuntonyrkkeilyharjoituksiin (loput kevätkauden harjoitukset sisältyvät kurssimaksuun). Kurssilla opetellaan nyrkkeilyn perustekniikoita, kehitetään lihaskuntoa ja tutustutaan nyrkkeilyn oheisharjoittelussa käytettäviin välineisiin. Ensimmäisillä treenikerroilla harjoituksissa käydään läpi nyrkkeilyn tekniikkaopetus, ja viimeiset treenikerrat sisältävät jo opittujen taitojen hiomista sekä nyrkkeilytreeneissä käytettävien harjoitteiden läpikäymistä. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Harjoitukset pidetään tiistaisin klo:16.30-18.00 Suurmäentien väestönsuojan tiloissa. Kurssin hinta on 95e/hlö. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: aino.liimatainen@opedu.kuopio.fi. Ilmoittautuminen alkaa 6.1. ja päättyy 26.1. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 15. Ilmoita viestissä osallistujan nimi ja postiosoite, sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Ilmoittautuminen on sitova!   

 

 

 

Comments are closed.