Kurssit

Tulevat kurssit

Kuntonyrkkeilyn peruskurssi aikuisille!

Tervetuloa tutustumaan kuntonyrkkeilyyn! Kuopion Riento ry  järjestää kuntonyrkkeilyn alkeiskurssin. Kurssi alkaa torstaina 6.9. ja se koostuu 12 treenikerrasta. Harjoitukset jatkuvat 29.11. asti (syyslomaviikolla 42 ei harjoituksia). Osallistumalla vähintään yhdeksälle kerralle, voit kurssin päätyttyä osallistua Kuopion Riennon yleisiin kuntonyrkkeilyharjoituksiin. Kurssilla opetellaan nyrkkeilyn perustekniikoita, kehitetään lihaskuntoa ja tutustutaan nyrkkeilyn oheisharjoittelussa käytettäviin välineisiin. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Harjoitukset pidetään torstaisin klo:16.30-17.45 Suurmäentien väestönsuojan tiloissa. Kurssin hinta on 95e/hlö.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: aino.liimatainen@opedu.kuopio.fi. Ilmoittautuminen alkaa 1.8. ja päättyy 30.8. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 15. Ilmoita viestissä osallistujan nimi ja postiosoite, sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Ilmoittautuminen on sitova!         

Nyrkkeilyn peruskurssi nuorille (13-17-vuotiaat)

Kurssilla opetellaan nyrkkeilyn perustekniikoita ja tutustutaan nyrkkeilyssä käytettäviin välineisiin. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Kurssi alkaa 11.9.2018 ja päättyy 23.11.2018. Syyslomaviikolla (vko 42) ei ole harjoituksia. Harjoitukset ovat tiistaisin ja perjantaisin klo.17.00-18.00. Hinta 80 e/hlö. Lisätietoja ja ilmoittautumiset heinikor@gmail.com. Ilmoittaudu 3.9.2018 mennessä. Ilmoita viestissä osallistujan nimi ja postioisoite, sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero, joihin voi olla kurssiasioissa yhteydessä tarvittaessa.Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutuu kun ilmoittautuneita on vähintään 14. 

Comments are closed.