Kurssit

Tervetuloa tutustumaan kuntonyrkkeilyyn!

Huom! Aikuisten peruskurssi on jo täynnä, mutta voit vielä ilmoittautua varasijalle. Ilmoittautumisohjeet alla.

Kuopion Riento ry  järjestää kuntonyrkkeilyn alkeiskurssin aikuisille. Kurssi alkaa tiistaina 17.9. ja se koostuu 10 treenikerrasta. Harjoitukset jatkuvat 26.11. asti (syyslomaviikolla 42 ei harjoituksia). Osallistumalla vähintään seitsemälle kerralle, voit kurssin päätyttyä osallistua Kuopion Riennon yleisiin kuntonyrkkeilyharjoituksiin. Kurssilla opetellaan nyrkkeilyn perustekniikoita, kehitetään lihaskuntoa ja tutustutaan nyrkkeilyn oheisharjoittelussa käytettäviin välineisiin. Ensimmäisillä treenikerroilla harjoituksissa käydään läpi nyrkkeilyn tekniikkaopetus, ja viimeiset treenikerrat sisältävät jo opittujen taitojen hiomista sekä nyrkkeilytreeneissä käytettävien harjoitteiden läpikäymistä. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Harjoitukset pidetään tiistaisin klo:16.30-18.00 Suurmäentien väestönsuojan tiloissa. Kurssin hinta on 95e/hlö.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: aino.liimatainen@opedu.kuopio.fi. Ilmoittautuminen alkaa 5.8. ja päättyy 10.9. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 15. Ilmoita viestissä osallistujan nimi ja postiosoite, sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Ilmoittautuminen on sitova!   

Nuorten nyrkkeilyn peruskurssille ilmoittautuminen käynnissä!

Kurssilla opetellaan nyrkkeilyn perustekniikoita ja tutustutaan nyrkkeilyssä käytettäviin välineisiin. Kurssi sopii 12-17 vuotiaille. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita.

Kurssi alkaa 21.8.2019 ja päättyy 11.10.2019. Harjoitukset Suurmäentien väestönsuojalla keskiviikkoisin klo 16-17 ja perjantaisin klo 17-18. Hinta 90€/hlö.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset heinikor@gmail.com 18.8.2019 mennessä.
Ilmoita viestissä osallistujan ja huoltajan nimi, sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero joihin voi olla kurssiasioissa yhteydessä tarvittaessa. Ilmoittautuminen on sitova.

Peruskurssin käyneille / aiemmin lajia harrastaneille nuorille tunnit jatkuvat 21.8. alkaen keskiviikkoisin klo 17-18:30 ja perjantaisin klo 16-17.

 

 

 

Comments are closed.